Wat we doen

Het motto van het bestuursjaar 2022-2023 is: KIEZEN EN DELEN! We kiezen ervoor service te verlenen zowel lokaal als landelijk en delen lief en leed met elkaar. We zijn betrokken bij lokale goede doelen in de regio Roermond. We tellen op dit moment 14 ladies in de leeftijd tot 45 jaar. Daarnaast zijn we aangesloten bij Ladies’ Circle Nederland en spannen we ons ook de komende jaren weer in voor het landelijke doel HUNTINGTON, kijk voot meer info op www.zuurhe.nl.
Benieuwd wat we allemaal ondernemen?

Geschiedenis

Ladies’ Circle Nederland is opgericht op 18 april 1975.

De Circles zijn oorspronkelijk opgericht door echtgenotes van Round Table, serviceclub voor mannen tot 40 jaar. In 1936 ontstond in Engeland de eerste Ladies’ Circle. In navolging op het Engelse initiatief zijn in vele landen Circles opgericht. De verbondenheid met Round Table is gebleven maar sinds 1994 is Ladies’ Circle een onafhankelijke serviceclub voor vrouwen tot 45 jaar.

De eerste Circle in Nederland is opgericht in 1974 in Epe, snel gevolgd door Wassenaar. Langzaam groeide het aantal circles en in september 1984 werd Ladies’ Circle Nederland (LCNL) ‘full member’ van Ladies’ Circle International. In Nederland is het aantal Circles nu gegroeid tot over de 80 in aantal, verspreid over heel Nederland. Ieder jaar komen er nieuwe Circles bij.

Bestuur

Het bestuur van 2022-2023 bestaat uit vier Ladies:

Voorzitter: Dorien

Penningmeester: Elise

Secretaris: Pauline

Vice Voorzitter: Joske

Motto 2022/2023

Het motto van dit jaar is : KIEZEN EN DELEN!

Nieuwsgierig?

Wil je meer informatie over Ladies’ Circle Roermond of heb je een vraag? Vul dan het contactformulier in of stuur een email naar lc05@ladiescircle.nl

    Foto's